http://www.blocket.se/halland/Alltiallo_hotell_konferans_bra_meriter_29754982.htm?ca=16&w=120

kort å gott!:)...

Ngt slog mej!!

Sitter här, å nej utan alkohol, en Lördagsnatt med min man å spånar på vad jag är duktig på:)!!
Och eftersom den här sighten www.fortrollandevarld.blogg.se är en Marknadsföring av mej:), så tänker jag f.rom dagens datum 26/9-10 erbjuda Konsult-uppdrag inom det jag faktiskt både har kunskap och erfarenhet av men också känsla för=)!

Räckvidden för mina uppdrag får än så länge röra sig inom: Trestads-området,Vara,Lidköing,Götaälvdalen,Gbg.
Jag kommer att ta ut arvode för dels resor, sociala avgifter men också tim-ersättning för själva uppdraget.
Självklart kommer jag snarast kontakta skattemyndigheterna för att återta min F.skattsedel, så att allt går korrekt till!
Och jag lovar er-Jag Är Duktigt  inom:Inredning (självlärd, konstnärsådra+känsla för harmonisk miljö och lätt för att få en snabb överblick + ta träffsäkra beslut:)!  Som Stylist (detta hänger ihop med vad mina vänner brukar kalla mitt klädval: alltid chict;),stiligt, kvinnligt och värdigt +att jag är en suuuper-kandidat till att hitta fynd!!!
Som s.k Livs-coach: Begreppet är säkert en aning misstänksamt och omdiskuterat,men kan man sin sak, har man arbetserfarenhet att vägleda människor i svåra livsval,är detta ngt.man naturligt bär med sig, och har sett gett resultat...Då är det inte så märkvärdigt:)!!
Som Livscoah vägleder jag alltså dig, med undertecknad tystnadsplikt, inom ex.vis svåra val i livet, såsom partnerskap -fortsätta ell.ej, tyder dina drömmar på ett mkt.logiskt och igentligen självklart sätt! Förmodligen kommer du inte at behöva anlita mej för drömtydning mer än en gång, då jag också kommer att förklara dom självklara grunderna för dej:)! 
Arbetslivserfarenhet som jag alla har intyg/betyg på inom ovan omr,  och som jag självklart skickar dig vid seriös förfrågan av uppdrag är b.la:  Föreläsare om att lita på sin Intution,  Intiutiv Rådgivare, arbetat inom boendestöd med vuxna med psykiska funktionshinder -som "coach",Läst Psykologi B -05-06,gymnasienivå m.betyg:MVG, Innehaft egen butik:drivit den helt och hållet själv:dekor,markn.föring,försäljning etc!!!
Skicka mej ett meddelande som kommentar, så hör jag av mig så snart jag läst det:)!
Önskar er alla ett Underbart fortsatt liv tillsammans!
Mia 

En bit på väg;)

Äntligen:)!! fick jag mina betyg i Informationsteknologi 5 po. och i Affärsengelska med Turism-inriktning 2 po!!!


She works hard for the Money...

soo hard for it honey, she works hard for the money, so u better treat her right!
..One of pics I`ve sold in my Boutiqe;): Loves it!

Ngt.Frustrerad...

Får jag mitt första: Hej å Tack för visat Intresse, men...
Vad ska man göra???
Hur ska man göra?
Är ju en Inteligent, Vacker, vänlig kvinna i sina Bästa år!!!
Ngn.som har tips om ett jobb???
Today Im blue, but i know.....!

Kanske det;)..!

Fasen, vad jag jobbar på att få ett jobb:)!!!
Personligt brev-blev bra:)! CV,n klar!!..phu! Alla!!! Intyg, Betyg, Övriga Meriter och Referenser skickade......till: hotell å Konferans i Varberg, Göteborg, Helsingborg, Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla!!!
Imorn blir det till AF för att skicka iväg-än mer:)), för nöjer mig inte med sämre!!
Ciao, Mina Vänner:)-Out there!

Thats what im fighting for!

Stolt, rak i ryggen med en liten hand i min, går vi fram mot skolbyggnadens port över gården, där de andra barnen redan hittat sina vänner, busar, skrattar, leker...
Fram kommer en fröken, sedan kommer nästa, båda som två frågetecken, ngn.säger: man kanske inte ska ta Allting barn säger på allvar?!...
För andra ggn.på kort tid berättade Johannes igår om hur han inte fått vara med å leka med dom andra.
När våran lilla son kom till livet-visste!! jag att han redan då var en liten solstråle, att han skulle bringa glädje, omtanke och omsorg till andra!
Jag visste:)!
Därför gör det så oooont att se när Johannes berättar hur han ställde sej bakom ett hus, ingen såg, då gick han fram ngr.a meter bakom en lyktstolpe, ingen såg, SÅ tog han modet till sej och gick fram till en av fröknarna, som han fortf.inte vet namnen på, i en skola full med barn som för honom är alldeles nya och okända..
Vår lille gosse visade på mod igår-igen!!
Han är en fighter, och kommer fortfarande sprida sin glädje för dem som vill ha den!
Dom andra missar ngt.väldigt fint!
Det Bästa jag gjort-Mina två fina pojkar:)!

Min Pärla!:)

...krånglade tyvärr, när jag var ut en sväng till Överby köpcentrum igårkväll för att köpa nya bläck-patroner till min skrivare..Ratten! vibrerade så fort jag kom upp i 90 och fortf.höll på gasen. När jag släppte gasen, försvann vibrationerna. Men svårt att inte! gasa, när man har bilar bakom sej på 90-väg, så läste igenom instruktionsboken, men eftersom alla!?! fl ju självklart?? syns via displaven, så kan inga andra fel tydl.uppkomma??, så goggla på vibrationer i ratten-å vips, hjulen ska balanseras:)! Verkar inte vara ngn.större kostnad ju...och hoppas få ihop tillräckligt på Lördag när jag står på loppis i Gärdhem:)! Skööönt å bli av med gammalt!! Å kuul:) om ja hittar ngt. fint, vackert, annorlunda;)-till mej eller Jojje!! Det är! ju faktiskt på loppisar, second-hand, från vänner å släkten-jag fått ihop till en nice garderob;)! Ska be my Lovely man att ta lite pictures i pose-vid tillfälle;)
Tills dess, håll ut mina vänner;))!
Många Varma Kramar!
Mia/Maria

Taggad:)!!

Min dröm..-är fortfarande att innehava mitt egna Värdshus med hembakat, trubadurer, konst, ett vänligt bemötande:)! Men först, vill jag få in en fot antingen på hotell, konferans/Event, Stena-båtarna ell.liknande!
Jag finns tillgänglig nu!
Var finns ni..?
Keep on.....;)!!!

Mina två av tre:)..!!

Peter och Johannes!

Konst by:

me;)!                          

                                                                                

Dior,Gucci,Prada......

http://www.kqzyfj.com/click-4083966-10693811       http://www.awltovhc.com/image-4083966-10693811

Nice shooes;)..!

http://www.kqzyfj.com/click-4083966-10686050 
http://www.lduhtrp.net/image-4083966-10686050

My Back is killing me

Men operera mej tänker jag inte!
Snarare sporrar detta mej än mer att få ett varaktigt jobb, så att jag kan inhandla en säng gjord för onda ryggar..
Har postat fler arbets-ansökningar idag! AF, varför finns AF??? Ska??? man inte vara uppe tidigt,visa sej alert,engagerad,få tillgång till åtminstonde deras själv-service-avdelning??? Ta bort jobben på AF, och tillsätt Lärlings-platser:)! Företag behöver ju ny personal, och vem skadar det att sträcka på sej, känna sitt ansvar, och känna att man åstadkommer ngt.på egen hand??!:)...
Valet ja, det är ju på Söndag. Vill röra om lite i grytan:)!! Få folk att tänka till. Stanna upp. Samarbeta!! Därför ska jag rösta ganska så tvärtemot i alla tre valen;)..!
Föresten, detta drag har tydl.gått vidare:), då min äldsta son tillsammans med kamrater i Kiruna bildat: http://knegarkampanjen.wordpress.com/   That`s my son:)!! Love u,Elias!! Mamma

                                                           

Skyldig till vad


Kreativ..!

Giftig...... Min present till Peter!

Min skapelse!

Min butik: "Loves it" på Hamng.13 i Vänersborg 2007-2008


Personligt;)..!

Brev, Cv printad, bilagor numrerade!!
Ordning å reda:)!

Tick-Tack...

Fredag morgon! Johannes min lille pojk väckte mej med ett: Jag vill gå upp nu!! Gnugga mej i ögonen å ut i köket å sätta på kaffe. Prat om Zombies, om vem som döda vem, å hur man kan skriva kartor å gömma sej:)..
Sååå börjar min! hjärna vakna så smått, undra om ngt.av mailen blev lästa igår som ja skickade, och dom personliga breven kom till rätt person?  Ska ligga i än mer idag, för jag står inte uuuuuut att vara utan arbete!
Åker iallafall till min andra hälft Pia idag, för att få tankarna på annat, coola ner;), umgås, ha kul!
Såg att mina små konstverk inte blev utlagda här på min blogg, trots att jag gjorde ett försök första dgn, men här kommer en bild på ett utav dem;)!! Kommer publicera flera st.pö om pö så att säga;)!

                      Detta är vad jag lyckas åstakomma mellan vardags-sysslor,såsom att hämta/lämna barn på förskola,leta jobb på AF,hålla ordning i vår lilla lägenhet!


Då är man på väg:)!...

Har nu varit på personliga besök på tre arbetsplatser för att lämna min personliga presentation i form av brev där jag beskriver vad jag gjort tidigare, mina kvalitèer, vad jag önskar arbeta med etc...och! bifogat ett litet foto på mej själv:).
Jag har också mailat minst två företag som söker anställda, varit inne ett otaliga ggr.på AF,s hemsida, tänkt å grunnat på vilka kontakter!! som skulle kunna hjälpa in i ett varaktigt arbete...-i hela Sverige.
Efter ett antal lärdommar i somras..pust, ibland kommer de tätt, har jag bestämt mig för att söka mej vidare:)!
Detta känns naturligt, rätt å ja, inte så mycket mer att dikutera om!:) Självklart vill jag ju även ha med mig min goa familj!!! Hoppas detta kan klaffa!
Ciao på er så länge!!                                   
                                                                         
                                                                       

Problem med det tekniska..:(

Jag är: både Inteligent, Idè-rik, sprudlande glad:), ordningsam, engagerande!!
Min svaghet ligger dock i att jag inte förstår, hur allt detta tekniska fungerar.
Som exempel: Affiliates,annonsering...ser ju inget vidare ut på min sida:/...
Ni som undrar varför jag har?? dessa banners är ju svaret att du kan få lite xtra pengar på reklamen;), så varför inte??!:)  Jag leetar arbete på nätet: AF, Eniro, m.fl..och i pappers-tidningar! Jag skriver personliga brev som jag själv lämnat på arbetsplatser jag skulle vilja få in en fot på, och tror det är den vägen jag ska fortsätta på: att vara mer personlig, ringa, besöka, maila!! Skulle!!! så jätte-gärna vilja! tro att vi lever i ett tryggt välfärds-samhälle med AF som fixar oss jobben.  Men åt det hållet är inte! samhället på väg, enligt min mening.
Kalla mej skeptiker. Skulle snarare vilja se mej själv som en framtids-visionär med mkt!:) positiv inställning.
Min intution är dock ej inget att leka med:), vi är!:( på väg mot ett samhälle där man får armbåga sej fram mer och mer om man vill ha ngt.av kakan. Själv väljer jag att hitta alternativa möjligheter till ett lyckligt, harmoniskt liv! Jag tror på återvinning, lärlings-platser, när-producerat, ta vara på allas! förmåga att dra sitt strå till stacken, tänk på naturen, miljön, försök vara ödmjuk..så länge det går;)!
Ja,det var dagens lilla profetia om hur jag skulle vilja leva tillsammans med många andra runtomkring!:)
Ciao så länge!!

Dags att bli rik;)..!

Då har man börjat lägga in lite reklam inemellan blog-rapporterna!
Finns en otroligt stor marknad inom affiliates-annonsering..och man måste nog ta god! tid på sej för att läsa igenom hur var och en fungerar!
Har iallafall reggat mej på både: Double.net och CJ nu..Får se ifall det funkar eller ej:)..Kul grej å testa iallafall!!
Men, det är ju inte bara pengar....som gör en människa lycklig!!!


Å nu lite reklam;)...

Webbhotell med 20 GB plats, omfattande kontrollpanel, svenskt hemsideprogram och stabila servers

Produktiv Kvinna Finnes:)!

Min intention med denna blogg är enbart(nästan) riktad till den kommersiella världen, intreserade eventuella arbetsgivare, företag, köpare av konst!
Här tänker jag INTE avslöja varken godsaker om mej eller mina närmaste, då ju detta kan tolkas, vridas, vändas på av dem som älskar att göra andra människor illa. Därför närmar....jag mig endast dessa privata sfärer med en lätt beröring;)!

Till att börja med tänker jag utgå från att markandsföra mej själv, mina kvaliteèr inför ev.arbetsgivare, företagare som förhoppningsvis tycker att jag verkar vara en pålitlig:), intresant, initiativ-tagande kvinna i mina bästa år:)!
Jag börjar med att berätta kort vem jag är:)!!


Hjälp!

Vad har jag gjort..?!
Gått raka vägen i i Blogg-världen-känns creapy..men svårt att inte "följa med", då allt idag handlar om hur du profilerar dej gentimot omvärlden!
Mitt allra intimaste, vackraste, känsligaste-behåller jag dock i mitt hjärta;).
Here we go!!!

RSS 2.0