Snart är det Dags:))!!

Att bli en utav arbets-teamet på Hotell Villa Herne, Hotell och Konferans här i vackra Vänersborg:))!
På Tisdag!! börjar min praktik, som sträcker sig fram till slutet på Mars, än så länge!!:)
Sedan hoppas jag komma in på en av två!!! sökta utbildningar inom Hotell/Turism, i närheten av Vbg:))!!
Med detta i bagaget:)), mina tidigare 2 betyg i Info.-teknologie+Affärs-Eng.m.Turism-inriktn. hoppas!!!!!!:)) jag att det inte ska dröja fööör länge innan en aställning i samma branch;)!!!
Puss på er!!-Everyone out there;)!!!!!
Maria


Min vän!

Idag!!! blir det att umgås med my Dear old Friend!! i Thn..Jag och Johannes tar bilen bort, och säger även hej:)) till hennes minsta tös:)! Dom är ju inte sååå;) små längre hennes barn, för Oupps!:) vad tiden går fort och åren springer iväg! Saknar ju min!!:)) stora grabb också, så igårkväll skickade jag iväg ett mail om hur mkt! vi saknar honom här, och hur vi:)-alla!! hoppas att han har möjlighet att snart komma förbi oss:)
Fick ännu ett jobb-erbjudande på en av bemannings-företagen jag reggat mej på igår, men detta låg i Sunne, och självklart bodde man även där under hela säsongen:/...-Hade det varit närmare,hade jag ansökt direkt!:))...
Ett nytt och större boende blir det snart för mej och min lilla Jojje:)! Känns helt!:) ok!!!
Kram mina barn <3 <3!..och to everyone else;))
Maria

Tackat ja!

Har i dagarna jue tackat Ja:)!!! till en praktik på en hotell-och-konferans-anläggning här i Vbg!!! Känns sååå kul:)-att äntligen vara ute bland folk igen-å det på en arbetsplats som föhoppningsvis tar mig än längre i det jag vill!!
Därimot...har jag tackat Nej! till en anställning, av det mer "udda" slaget, som förmodligen ej heller skulle ge mig så mkt.i det finansiella!  En erfarenhet?!?..vad vet jag? Men inget jag i dagsläget vill arbeta med!!
Nej...Klackarna i taket:)), å skål=))!! på er alla "där "ute å inne":)), för idag är en bra dag:)!!!
Kram på er!!
Maria

Så Glad:)!!!

Fick! praktik-platsen jag hade hoppats på hela veckan!!! Tack Maine:)!


RSS 2.0