Tillbaka;)!!

E tillbaks från mkt!!!!!!!!!!!!!!!
Med en kropp, som kanske ännu inte orkar fullt ut men med ett hjärta!!:) som åter lyser starkt;)!!!!
Ni som känner mej, mina otroligt fina närmaste vänner-vet!;) vad jag menar!! Jag hatade inte er. Jag hatade mej själv....
Längtar efter livet nu:)), längtar efter skratt, gråt, tårar, kärlek, dfans, god mat-u name it;))!!
Har farit genom denna centrifug för...länge nu...En dag måste man sätta punkt, för en del utav sitt liv. Å vandra vidare;)!
Vi ses:))....Ni!! som alltid!!!! kommit att betytt mkt.för mej i mitt liv:))!!! Älskar er!
Kram!
Maria

40 more like 30;)!!

Äääääntligen verkar mitt liv ta en ny riktning:)))!!!
Gjorde en praktik på ett hotell: Hotell Hehrne här i Vbg Nov.månad. Är alla inom Resturang självupptagna, tävlingsinriktade, ej hänsynstagande människor???
Blev...liksom..-paff:(!, av den totala ignoransen hos detta folk, åtminstonde på den! arbetsplatsen!!
Icke att förglömma ATT MÄNNEN!!! på arbetsplatsen, däribland Restruang-chefen var MÄNSKLIG, gav råd och tips, berättade för mej hur man gör, vad man bör tänka på, etc....Det var ju precis utav den anledningen som jag befann mig där!:)
Nog om detta!!! Ett avslutat kapitel, men kände att få det på print i cybervärlden, så att jag slapp gå och bära det no more;)!!
För en tjej med drivkraft:))!! är jag!!! Och min Älskade mamma som varit/är orolig för mej, blev så glad:)) när jag ringde idag och gratulerade henne på hennes födelsedag!!!...Jag bad henne att inte vara orolig no more:), och att om det är ngt. jag ärvt av henne, så är det hennes Go!!!! Sisu!!!;) Name it how u prefer;)...!
Lägger ut lite nya bilder på en sannare Maria, som kommit allt nära sin egen identitet, som jag vädjar att alla!!!:))) borde åtminstonde försöka!!!! att göra, för ......inget dödar smärtsammare och långsammare än att ljuga för sig själv!
Med dessa ord vill jag avsluta dagens återupptagna blogg/diary;)!!! P.s Tack!!!!:) min vän Stig, som bjudit med mig på en Pink-floyd-kväll på Swania i Thn soon!!!:))) Tack!!! Nianette,för att jag fått telefonnumret att ringa dig för bokning av spegelsalen för dans som ger mej kraft och glädje;))!!!
Och sist men inte minst-Tack-min älskade vän, som fortf. inte fått hjälp med att operera sig:(( Jag finns hos dig:) Du finns hos mig!
Untill next time,Lovers;))!!


RSS 2.0